Pieczywo chrupkie

Pieczywo chrupkie pszenne
Produkt autorski opracowany w dziale badawczo – rozwojowym. Wytwarzany jest z mąki pszennej, owsianej lub jęczmiennej z dodatkiem otrąb, przypraw i innych dodatków smakowych takich jak: oliwki, pomidory oraz różnego rodzaju ziarna. Pieczywo wykonywane jest metodą tradycyjnego wypieku, typową dla wafli typu andrut. Formy mają..
Poznaj szczegóły - przejdź do strony Pieczywo chrupkie pszenne
Pieczywo chrupkie razowe
Produkt autorski opracowany w dziale badawczo – rozwojowym. Wytwarzany jest z mąki pszennej, owsianej lub jęczmiennej z dodatkiem otrąb, przypraw i innych dodatków smakowych takich jak: oliwki, pomidory oraz różnego rodzaju ziarna. Pieczywo wykonywane jest metodą tradycyjnego wypieku, typową dla wafli typu andrut. Formy mają..
Poznaj szczegóły - przejdź do strony Pieczywo chrupkie razowe
Pieczywo chrupkie oliwkowe
Produkt autorski opracowany w dziale badawczo – rozwojowym. Wytwarzany jest z mąki pszennej, owsianej lub jęczmiennej z dodatkiem otrąb, przypraw i innych dodatków smakowych takich jak: oliwki, pomidory oraz różnego rodzaju ziarna. Pieczywo wykonywane jest metodą tradycyjnego wypieku, typową dla wafli typu andrut. Formy mają..
Poznaj szczegóły - przejdź do strony Pieczywo chrupkie oliwkowe
Pieczywo chrupkie pomidorowe
Produkt autorski opracowany w dziale badawczo – rozwojowym. Wytwarzany jest z mąki pszennej, owsianej lub jęczmiennej z dodatkiem otrąb, przypraw i innych dodatków smakowych takich jak: oliwki, pomidory oraz różnego rodzaju ziarna. Pieczywo wykonywane jest metodą tradycyjnego wypieku, typową dla wafli typu andrut. Formy mają..
Poznaj szczegóły - przejdź do strony Pieczywo chrupkie pomidorowe