Przejdź do treści

Pieczywo chrupkie

Pieczywo chrupkie pszenne - Witpol

Pieczywo chrupkie pszenne

Produkt autorski opracowany w dziale badawczo – rozwojowym. Wytwarzany jest z mąki pszennej, owsianej lub jęczmiennej z dodatkiem otrąb, przypraw i innych dodatków smakowych takich jak: oliwki, pomidory oraz różnego rodzaju ziarna. Pieczywo wykonywane jest metodą tradycyjnego wypieku, typową dla wafli typu andrut. Formy mają..

Poznaj szczegóły - przejdź do strony Pieczywo chrupkie pszenne
Pieczywo chrupkie razowe - Witpol

Pieczywo chrupkie razowe

Produkt autorski opracowany w dziale badawczo – rozwojowym. Wytwarzany jest z mąki pszennej, owsianej lub jęczmiennej z dodatkiem otrąb, przypraw i innych dodatków smakowych takich jak: oliwki, pomidory oraz różnego rodzaju ziarna. Pieczywo wykonywane jest metodą tradycyjnego wypieku, typową dla wafli typu andrut. Formy mają..

Poznaj szczegóły - przejdź do strony Pieczywo chrupkie razowe
Pieczywo chrupkie oliwkowe - Witpol

Pieczywo chrupkie oliwkowe

Produkt autorski opracowany w dziale badawczo – rozwojowym. Wytwarzany jest z mąki pszennej, owsianej lub jęczmiennej z dodatkiem otrąb, przypraw i innych dodatków smakowych takich jak: oliwki, pomidory oraz różnego rodzaju ziarna. Pieczywo wykonywane jest metodą tradycyjnego wypieku, typową dla wafli typu andrut. Formy mają..

Poznaj szczegóły - przejdź do strony Pieczywo chrupkie oliwkowe
Pieczywo chrupkie pomidorowe - Witpol

Pieczywo chrupkie pomidorowe

Produkt autorski opracowany w dziale badawczo – rozwojowym. Wytwarzany jest z mąki pszennej, owsianej lub jęczmiennej z dodatkiem otrąb, przypraw i innych dodatków smakowych takich jak: oliwki, pomidory oraz różnego rodzaju ziarna. Pieczywo wykonywane jest metodą tradycyjnego wypieku, typową dla wafli typu andrut. Formy mają..

Poznaj szczegóły - przejdź do strony Pieczywo chrupkie pomidorowe