Ciastka zbożowe
Chrupiące ciasteczka produkowane ze składników o najwyższej jakości, wypiekane z udziałem pełnoziarnistych zbóż. Ciastka zawierają zdrowy błonnik oraz nierafinowany cukier. Są naturalnym źródłem witamin i składników mineralnych. Ciasteczka są zdrową, pożywną i smaczną przekąską o każdej porze dnia.
Produkowane są zgodnie z najwyższymi standardami jakości i z zastosowaniem technologii zmniejszającej zawartość niekorzystnej dla zdrowia ochratoksyny typu A obecnej powszechnie w zbożach. Produkt został wdrożony na rynek, dzięki dofinansowaniu inwestycji umożliwiającej jego produkcję.
Ciastka produkowane są zgodnie z najwyższymi standardami jakości i z zastosowaniem technologii zmniejszającej zawartość niekorzystnej dla zdrowia ochratoksyny typu A obecnej powszechnie w zbożach. Produkt został wdrożony na rynek, dzięki dofinansowaniu inwestycji umożliwiającej jego produkcję.